Convocada la IX edició del concurs Toni Planells

Dilluns, 19 de juny de 2023 a les 00:00

Tens habilitat per al disseny o el dibuix? Presenta la teva proposta de cartell per a la Festa Major 2023 fins el dilluns 10 de juliol al Punt d'Informació de l'Ajuntament.

Un cop finalitzat aquest període, les propostes seran avaluades per un grup d'experts format per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila, que escollirà els finalistes d'aquesta edició.

Les propostes finalistes se sotmetran a votació popular per escollir el cartell guanyador, que serà la imatge oficial de la Festa Major 2023 i també marcarà la línia gràfica de tots els materials promocionals, marxandatge i accessoris que es confeccionin amb motiu de la celebració.

A continuació podràs consultar les dates assenyalades del concurs i les bases de la convocatòria.

Les dates del concurs

  • Presentació de propostes: fins al dilluns 10 de juliol.
  • Elecció dels finalistes: del dimarts 11 de juliol al divendres 14 de juliol.
  • Votació popular: del dilluns 17 de juliol al divendres 21 de juliol.

La votació popular es durà a terme a la Biblioteca Joan Sardà i Lloret i a la plataforma Decidim (participa311-santquintiparticipa.diba.cat)

Bases de la convocatòria

Participants

Totes aquelles persones majors de 12 anys que ho desitgin.

Tema

Festa Major de Sant Quintí de Mediona 2023. Ha d’incloure obligatòriament les frases “FESTA MAJOR 2023” i “SANT QUINTÍ DE MEDIONA”. Ha de reservar un espai del cartell per incorporar- hi el logotip de l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i el logotip de la Festa Major a la part inferior.

Obres

Es pot presentar un màxim d’una obra original per persona. L’obra no pot haver estat premiada ni publicada prèviament.

Format de presentació

  • Mida: DINA-3 (297 x 420 mm), amb orientació vertical.

  • Tècnica: El cartell es pot elaborar amb qualsevol tipus de tècnica, a tot color.

  • Presentació: sobre paper, cartró, cartolina o algun altre suport rígid. Caldrà lliurar una còpia del cartell en format digital amb una resolució mínima de 300 ppp (en un CD o pendrive), i en algun dels següents formats: .psd, .jpg o .pnj.

  • La imatge ha d’estar pensada com a portada del programa de Festa Major i com a imatge de tots els materials que es puguin publicar, per tant és important (i es valorarà molt) confeccionar-la de manera que sigui transportable no només al programa, sinó també a altres materials com ara samarretes, gorres, etc.

Identificació

Caldrà lliurar l’obra dins un sobre tancat a l’adreça plaça Església, 4, Sant Quintí de Mediona, 08777 (Ajuntament de Sant Quintí de Mediona), presentar-la en persona o correu postal al punt d’informació ciutadana.

A l’exterior del sobre hi constarà la llegenda: CONCURS TONI PLANELLS 2023. No hi constarà remitent.

A l’interior del sobre n’hi haurà un altre dins del qual constin les dades personals de l’autor/a (nom, adreça, telèfon). A l’exterior d’aquest hi constarà el pseudònim.

Conjuntament amb l’obra, a dins del sobre hi haurà d’haver un CD o pendrive amb la imatge digitalitzada.

Jurat

El jurat estarà constituït per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila, que escollirà els dos finalistes entre tots els cartells presentats. El guanyador entre aquests dos finalistes serà escollit per votació popular. La votació popular es farà durant la setmana del 17 al 21 de juliol a la Biblioteca Municipal Joan Sardà i Lloret i a la plataforma web decidim.

Premis

S’atorgarà un únic premi de 200 euros a l’artista guanyador. El concurs pot declarar-se desert si el jurat ho considera oportú. El guanyador/a es publicarà al web i xarxes socials.

Entrega dels cartells

Es podran presentar els cartells fins el dilluns 10 de juliol de 2023. L’entrega es farà al punt d’informació de l’Ajuntament, en horari d’atenció al ciutadà, de 9 h a 13 h de dilluns a divendres i de 17 h a 20 h els dimecres, a l’Ajuntament de Sant Quintí, a la plaça de l’Església, 4, de Sant Quintí de Mediona.

Drets i autoria

  • L’organització no es fa responsable de l’ús inadequat dels drets de la propietat intel·lectual del material presentat pels artistes.

  • L’organització es reserva el dret de publicar les obres presentades en diverses plataformes o formats sense haver de demanar permís a l’autor.

  • Els drets esmentats no suposen cap contraprestació econòmica a l’autor.

Devolució de les obres

Les obres no premiades es podran recollir en el termini d’un mes a partir del dia del veredicte. L’obra premiada passarà a ser propietat de l’organitzador.

Nota

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva el dret de modificar-les en cas necessari, informant els participants.

El cartell guanyador passarà a ser propietat de l’Ajuntament de Sant Quintí, el qual es reserva els drets de reproducció i manipulació, ús i divulgació com a cartell de programa de Festa Major de Sant Quintí 2023, com qualsevol altre element que doni suport a la festa.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 18:35