Coneix el cartell guanyador de la Festa Major 2023

Dimarts, 25 de juliol de 2023 a les 00:00

El divendres 21 de juliol va finalitzar la votació popular per escollir el guanyador del IX Concurs Toni Planells. La proposta guanyadora ha estat la presentada per la quintinenca Núria Homs, amb un cartell protagonitzat per la imatge de l’espardenya de set vetes, símbol del folklore i la cultura catalana i dels balls i la tradició popular de Sant Quintí de Mediona.

D’entre les 4 candidatures presentades, un jurat format per personalitats locals vinculades al món cultural i artístic de la vila va escollir tres propostes que es van sotmetre a votació popular presencialment, a la Biblioteca Joan Sardà i Lloret, i a través de la plataforma Decidim.

L’obra de la Núria Homs (Byhoria) que va rebre un total de 49 vots, serà la imatge oficial de la Festa Major 2023 i dels suports de promoció de la festa. Els finalistes han estat Gerard Collado (pseudònim Cascavell), amb 25 vots, i Mireia Busquets (pseudònim Lua), amb 15 vots. Aquestes últimes han quedat finalistes amb propostes que fan referència a  la cultura i tradicions del municipi.

El Concurs Toni Planells va començar fa 9 anys per rememorar la figura d’aquest il·lustre quintinenc d’adopció, molt vinculat amb el món de l’art, la cultura, el disseny gràfic i el cinema. L’Ajuntament impulsa la iniciativa per tal de donar suport al talent local i continuar implicant activament a la ciutadania en la Festa de l’Any.

Darrera actualització: 25.07.2023 | 11:38