Commemoració del 8M Dia Internacional de les Dones a Sant Quintí de Mediona

Dimarts, 8 de març de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha organitzat diferents activitats en el marc de la celebració del 8M Dia de la Dona Treballadora o Dia Internacional de les Dones.

Com cada any, Sant Quintí ha commemorat el 8M amb un acte institucional que es va celebrar el diumenge 6 de març a les dotze del migdia, a la sala polivalent del centre cultural El Jardí. En primer lloc, la quintinenca Rosa Maria Vallès va fer la lectura del manifest sota el lema Avançar cap a la normalitat feminista. A continuació, va tenir lloc el concert de la cantautora manresana Laura Flores, acompanyada pel guitarrista Xevi Serra, que van amenitzar la jornada amb un espectacle en acústic de cançons pròpies i versions. Les seves lletres són empoderants per a les dones i contenen missatges claus per a la lluita feminista.

També, el dijous 10 de març a les 17.30 h a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret es realitzarà el taller Un viatge en clau feminista per a la història, a càrrec de l’associació La Sal Igualtat i amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’activitat consistirà en fer una mirada al passat, parant atenció a quatre moments històrics diferents, on les participants aniran descobrint el paper i rols que han tingut les dones, als diferents àmbits, al llarg del temps.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 18:36