Comencen les obres de reurbanització del carrer Joan Sardà

Dimarts, 14 de maig de 2024 a les 00:00

L’Ajuntament millorarà l’accessibilitat al nucli comercial i la seva xarxa de serveis amb la reurbanització d'una de les principals entrades a l'eix comercial.

Les obres, que han començat aquesta setmana, contemplen una remodelació completa que inclou una millora de la xarxa elèctrica,  l’adequació de l’enllumenat, la renovació de la xarxa d’aigua, el soterrament de la xarxa de telecomunicacions i la pavimentació de tot el carrer en una plataforma única que permeti millorar la mobilitat.

Actualment, s’estan duent a terme els treballs previs per al desviament de la xarxa d’aigua i l’aixecament del paviment, que continuaran en les pròximes setmanes amb la previsió que es completin a final d’aquest any 2024. Les obres comportaran talls de circulació puntuals en la circulació d’aquest carrer que s’aniran informant i senyalitzant. “La reurbanització del carrer Joan Sardà tindrà un impacte molt positiu tant per a la ciutadania com per als comerciants de la vila. Durant els propers mesos vetllarem per minimitzar, en la mesura del possible, les molèsties derivades dels treballs i garantirem que no hi hagi afectacions per la Festa Major”, explica Bernat Catasús, regidor d’Urbanisme i alcalde de Sant Quintí de Mediona.

En el marc dels fons Next Generation EU

Aquesta actuació forma part d’un programa d’accions que es duran a terme per impulsar la transformació del nucli comercial del municipi. L’Ajuntament va rebre la segona millor puntuació de Catalunya en la classificació de les subvencions que concedeix el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per al foment de l’activitat comercial en zones rurals. Les ajudes procedeixen dels fons europeus Next Generation EU, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència estatal. El Pla contempla 14 actuacions en matèria de sostenibilitat, urbanisme, transformació digital i del punt de venda que busquen impulsar i modernitzar el teixit comercial de Sant Quintí amb un cost total de 534.572,08 €. Les obres del carrer Joan Sardà tindran un cost de 415.743,14 € i es finançaran, en un 80%, amb aquesta subvenció.

Logotips oficials Logotips oficials  Logotips oficials

Darrera actualització: 14.05.2024 | 11:28