Comença la campanya de neteja de parcel·les

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 00:00

Els propietaris de les parcel·les són els responsables netejar-les i desbrossar-les per evitar incendis o possibles plagues.

Com cada any per aquestes dates, l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona inicia la campanya anual de neteja de parcel·les per tal que aquests es trobin en condicions òptimes i estiguin nets a finals de juny. D’aquesta manera, s’evitarà el risc d'incendi durant l'estiu i possibles problemes de salubritat. 

L'Ajuntament ha enviat notificacions a les persones propetàries recordant els deures d'ús, conservació i rehabilitació que la Llei estableix i que transcorregut un termini de 15 dies es realitzarà les inspeccions per comprovar que estiguin els solars en bones condicions.

Tècnics de l'Ajuntament comprovaran l'estat de neteja de tots els solars, terrenys i jardins, per verificar que no hi ha malesa, herba alta, deixalles, trastos i andròmines o qualsevol altra substància que pugui produir males olors, servir de focus d'aparició de plagues, o sigui susceptible de cremar-se. En cas que els terrenys no es trobin en les condicions idònies de seguretat, salubritat i neteja, s’aplicaran les sancions previstes en l’ordenament jurídic, i l'aplicació de la nova ordenança municipal de prestació del servei de neteja de terrenys bruts.

L'Ajuntament seguirà amb aquestes campanyes de salubritat i millora per tal que les propietats de les parcel·les les mantinguin en bon estat de conservació de forma habitual i es redueixi al màxim qualsevol risc d'incendi o de plaga.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 19:11