Arriba l'onzena edició de la campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA

Dimecres, 2 de de juny de 2021 a les 00:00

Un any més Sant Quintí de Mediona participa en la campanya de la Xarxa de Barris Antics COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Enguany celebra la seva onzena edició i es desenvoluparà en les dates habituals, durant el mes de juny, amb la participació de tot tipus de comerç i serveis. La millora en els indicadors de la pandèmia, la reobertura de comerços i l’avenç en les diferents fases de la desescalada pel Covid-19, així ho permeten.

Aquest any, amb més optimisme que mai, els objectius de la campanya són vitals per cadascun dels municipis organitzadors i pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç, i promocionar el turisme local i de proximitat.

La campanya neix en el marc de la Llei de Barris, un projecte transversal, innovador i engrescador. Gràcies a la inquietud de compartir noves experiències entre els barris que desenvolupaven aquesta Llei al nostre nucli antic, va sorgir la idea de tirar endavant una campanya de dinamització comercial com un projecte conjunt per resoldre una necessitat comuna: dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat, el comerç del nucli antic.

 

En què consisteix la campanya?

La campanya consta de dues fases:

1.- CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç. Durant tot el mes de juny les persones que compren a les botigues adherides dels 32 municipis organitzadors, per cada

compra, se’ls dona una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir ens els 32 municipis organitzadors (turisme local).

2.- PREMIS. Dinamització territorial.- Durant els dies següents a la participació se celebren els sortejos en els diferents municipis. Els guanyadors podran gaudir de visites guiades, visites,

teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel, participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

 

A principis de juliol, se sortejaran les 33 experiències a cadascun dels 32 municipis (32 per clients + 1 comerciant) valorats en 3.230,91€. Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran

103.389,00 € en 1.056 experiències per a dues persones que fins al desembres de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 32 municipis organitzadors, sempre amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19.

 

Organitzadors

La campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les Diputacions de Barcelona i Lleida.

El 32 municipis organitzadors 2021 són:

L’Arboç, Argentona, Balaguer, Besalú, Les Borges Blanques, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, l’Espluga de Francolí, Falset, Juneda, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, la Selva del Camp, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona, el Vendrell i Vilanova del Camí

Darrera actualització: 01.06.2021 | 21:05