Arriba la 10a edició de la campanya comercial BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

La campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA aquest any es trasllada a la tardor.

BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA, que enguany celebra el seu desè aniversari, estava prevista com cada any pel mes de juny, però els 31 ajuntaments organitzadors van decidir celebrar-la a l’octubre per garantir la participació de tot tipus de comerç i serveis un cop superades les diferents fases de desescalada de la COVID-19.

Aquest any, més que mai, els objectius de la campanya són vitals pel conjunt de l’economia: donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. Per això, a més de traslladar-la a la tardor, altres mesures excepcionals per a l’edició del 2020: els premis es gaudiran de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs.

La campanya constarà de dues fases:

  1. CONCURS. Dinamització comercial, suport al petit comerç.- Durant tot el mes d’octubre, les persones que comprin a les botigues i establiments quintinencs, per cada compra, rebran una butlleta per participar en el sorteig d’estades i experiències a gaudir ens els 31 municipis organitzadors (turisme local).
  2.  PREMIS. Dinamització territorial. Coneixement dels territoris- Durant els mesos següents al sorteig (de novembre de 2020 a juny de 2021 inclòs), els guanyadors gaudiran dels premis, convidats pels 31 municipis organitzadors: visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltíssimes activitats.

D'aquesta manera, s'ha volgut contribuir en donar ajuts  locals de xoc, com la subvenció als comerços, així com l’ajornament de la campanya COMPRA I GUANYA pretén reforçar aquest suport amb una nova acció que se sumarà a la campanya comercial de Nadal.

La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions.

 

Municipis adherits a la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES:

Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

(15 municipis de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona)

Darrera actualització: 25.09.2020 | 20:51