Arrenquen els concerts a la fresca

Dimecres, 7 de de juliol de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament ha programat cinc concerts a l’aire lliure pel mes de juliol.

"A la fresca!" ja roda des d’aquest dissabte. La programació de concerts a la fresca que impulsa l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona durant el mes de juliol inclouen cinc concerts musicals per diferents públics a l’aire lliure i d’entrada gratuïta amb reserva prèvia.

El primer concert ha arrencat el passat dissabte 3 de juliol amb l’espectacle ‘EUPHORIA’ dirigit a públic familiar. Un concert on les famílies i els més menuts van gaudir amb la música de la companyia Pentina el gat.

Les propostes musicals d'enguany són de diferents estils musicals per tal que el públic pugui gaudir de les activitats culturals que presenta "A la fresca!". Aquest dissabte 10 de juliol a les 10 h del vespre actua el Trio La Ganga de Pol Lupión&co. Un trio de rock clàssic amb influències de funk, reggae, blues i pop. El dia 17 de juliol es presenta el concert Electrogralla de Roger Andorrà. Una proposta diferent que ens enamorarà amb el so de la gralla en format electrònic. Aquest concert està inclós dins la programació del Festival En Veu Alta 2021.

L'òpera arriba al pati de la biblioteca el dissabte 24 de juliol de la mà del tenor Albert Gràcia i la soprano Anna Belen Gómez amb un repertori d'un viatge líric per les ciutats del món. I amb un registre totalment diferent, el dissabte 31 de juliol la banda Smoking Stones presenten el Tribut a Rolling Stones. Els anys i la gran experiència de cada un dels components de la banda els ha fet guanyar una reputació digna i del tot merescuda de la mà d’una de les millors bandes tribut.

Per tal d'assistir a qualsevol dels concerts programats s'ha de realitzar la reserva prèvia. Les reserves de les entrades es poden tramitar presencialment al Punt d'informació de l'Ajuntament, per telèfon al 93 899 80 28 (Ext. Cultura), o bé, enviant un correu electrònic a st.quinti@santquintimediona.cat. 

Recordar que la programació cultural està subjecte a possibles canvis per motius de la pandèmia de la COVID19, i que tots els actes estan adaptats a la situació sanitària.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 15:55