Aquest diumenge s’inicia la temporada de la piscina municipal del Jardí

Dimecres, 16 de de juny de 2021 a les 00:00

La piscina obre de manera ininterrompuda cada dia des del 20 de juny fins al 5 de setembre amb l’horari d’11 del matí a 7 del vespre.

Aquest diumenge 20 de juny comença la temporada de la piscina municipal del Jardí, amb horari diari d’11 del matí fins a les 7 del vespre. La temporada s’allargarà fins al 5 de setembre. 

Enguany, i d’acord als protocols establerts per la pandèmia del Covid-19, totes les persones usuàries que vulguin accedir a la piscina hauran de signar una autorització responsable, hauran d’identificar-se a l’entrada del recinte i els menors de 12 anys hauran d’anar sempre acompanyats per un adult que també haurà de tenir entrada. L’accés en tot moment estarà condicionat a l’aforament vigent en cada moment segons les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Enguany no cal demanar cita prèvia per accedir a la piscina.

Les cadires i gandules es prestaran als usuaris més vulnerables i s'hauran de netejar abans i després de cada ús i retornar a l'entrada. Es recomana no fer ús dels vestidors col·lectius.

Les entrades es poden comprar de manera diària a la piscina i els abonaments i pack d’entrades de 7 banys es poden adquirir al Punt d'Informació de l'Ajuntament. Una entrada d’1 dia per a menors de 4 a 14 anys val 2,5€, per a persones a partir de 15 anys són 4€, i a partir de 65 anys el preu és d’1,5 euros. Pel que fa als abonaments per a tota la temporada el preu és de 50€ per la franja de 15 a 64 anys, les franges per sota i per sobre d’aquesta pagaran 30 euros. El pack d'entrades de 7 banys per a menors de 15 anys té un cost de 14€, i a partir de 15 anys val 22 euros. Es bonifica la tarifa per a persones amb diversitat funcional a partir d’un 33%. Les persones amb un grau a partir del 65% tenen l’abonament gratuït. En aquests casos s’ha de sol·licitar a l’Ajuntament.

Finalment, aquesta temporada es tornen a oferir les activitat aqüatiques del 5 al 30 de juliol. Per una banda, de 10 a 11 del matí s'ofereix l'activitat d'Aquagym dirigit a persones a partir de 16 anys i el preu són 50 euros. Per altra banda, tornen els cursets de natació que es realitzaran a partir de les 4 de la tarda i el preu són 50 euros. Com que les places són limitades les inscripcions es faran per rigorós ordre d’entrada al Punt d'informació de l'Ajuntament fins el 28 de juny.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 16:34