6a edició del SidralFest a Sant Quintí

Dilluns, 18 de març de 2024 a les 00:00

El dissabte 6 d'abril, les places i els carrers de Sant Quintí de Mediona tornaran a ser l'escenari d'una nova edició del Sidral Fest.

El festival de música i circ al carrer organitzat per la companyia Sidral Brass Band, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i la Diputació de Barcelona, torna enguany repetint la magnífica fórmula cultural, festiva i familiar que tan bona resposta ha tingut per part del públic en les darreres edicions.

En aquesta 6a edició hi actuaran les següents 13 companyies: Sputniks Cia, Mabsutins, Morena, Electric Gozarela, Maambo!, Mag Rovi, Xuquin i Lajarlei, Stompers, Paradigme Visualart, Trifàsic, Kanaya Circ, Col.lectiu Tonyina i la Sidral Brass Band. Com a novetat d'enguany, el festival afegirà un nou espai amb el nom d’“Espai Penedès” per fer promoció i divulgació de productes del nostre territori. A través d'aquest espai, els assistents al festival podran conèixer i degustar productes fets a casa nostra amb l'objectiu que el Sidral Fest sigui també, a banda d'un altaveu cultural, un aparador per a tots aquells productors arrelats al Penedès que vulguin oferir la seva proposta.

Aquesta nova iniciativa suma a totes les altres: tallers de circ i música per als més petits, un mercat d'artesans amb productes d'elaboració pròpia, un espai de gastronomia per a poder dinar i sopar en el mateix recinte i retransmissió de Ràdio Vilafranca en directe a peu de carrer durant part de la jornada, amb el seu magazín dels caps de setmana. Tota aquesta oferta desemboca en un festival familiar per a tots els públics on poder anar a gaudir d'una jornada de primavera amb una cartell cultural de qualitat i, a més, poder continuar descobrint un indret tan històric, bonic i singular com és el Penedès.

La zona principal del festival serà la mateixa que les edicions passades, amb la Plaça de l’Església com a espai central dels espectacles, la Plaça Enric Prat de la Riba com a espai central de circ, la Plaça Onze de Setembre per a la fira d'artesans, la Plaça dels Avis com a Espai Penedès i la Plaça del Sol com a espai gastronòmic i també de concerts.

L’organització del festival vol agraïr a tots els col.laboradors que aquest any faran posibe el Sidral Fest i en especial als seus patrocinadors: Heretat Baltà de Cela, Vins de Sinergia, Joan Grill i Mulet Viticultors, tots 4 projectes vitivinícoles del Penedès, i a BCNonwovens empresa del sector de salut i serveis sanitaris amb la seva planta de producció a Sant Quinti de Mediona.

Per a més informació, consulteu el programa a la web del festival o a les xarxes socials, Instagram i Facebook de la companyia Sidral Brass Band.

Com van ser les edicions anteriors?

Vídeo resum SidralFest 2023.

Vídeo resum SidralFest 2022 

Darrera actualització: 19.03.2024 | 14:30