Sant Quintí commemora el 25N

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 14:30

L’Ajuntament de Sant Quintí ha organitzat diverses activitats en el marc de la celebració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Un any més, el 25 de novembre a les 19.00 h s’ha convocat una concentració de rebuig contra la violència davant de l’Ajuntament on es durà a terme la lectura del manifest 25N i una encesa d’espelmes. 

També, s’ha programat espectacles teatrals per a tots els públics a la sala polivalent del centre cultural El Jardí. En primer lloc, Ai, cony!, un monòleg còmic d’humor feminista que tindrà lloc el divendres 26 a les 20.30 h. La darrera proposta es tracta de La princesa en texans, una obra de teatre familiar per a trencar estereotips, programada el diumenge 28 a les 18.00 h.

Sant Quintí es compromet amb la lluita diària contra la violència de gènere i, per aquest motiu, compta amb un Pla integral per a l’abordatge de violències masclistes elaborat per la Diputació de Barcelona on s’estableixen directrius sobre com actuar davant de qualsevol forma de violència exercida contra les dones al municipi.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 14:32