La biblioteca Joan Sardà i Lloret rep més de 5.000 euros per adquirir llibres

Dimecres, 17 de de novembre de 2021 a les 13:00

La biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret de Sant Quintí de Mediona enguany ha rebut diferents subvencions econòmiques per ampliar el seu catàleg.

L’Ajuntament de Sant Quintí ha sol·licitat al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya subvencions per l’adquisició de llibres destinades a les biblioteques integrades en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya (SLPC), en el marc de la convocatòria 2021.

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha concedit les subvencions a la biblioteca municipal Joan Sarda i Lloret per un import total de 5.135 euros. Els ajuts econòmics són fonamentals per disposar d’una oferta bibliogràfica àmplia i actualitzada, condició que permet fomentar la lectura i millorar el servei prestats a la xarxa de biblioteques públiques.

En primer lloc, ha rebut 2.265 euros per la compra de llibres. Preferentment s’han adquirit novel·les tant per adults com  per  a joves, àlbums il·lustrats, novel·les gràfiques i bibliografia seleccionada per nodrir els centres d’interès  i el fons especial de cultura popular de la biblioteca. Altrament, s’han rebut subvencions en espècie per a l’adquisició de novetats editorials en català, per un valor total de 2.870 euros.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 13:00