Reobertura de l'àrea d'autocaravanes de la xarxa RV Penedès Sites & Vineyards

Dimecres, 3 de juny de 2020 a les 00:00
L'àreea per autocaravanes i campers de Sant Quintí de Mediona que forma part de la Xarxa RV Penedès Sites & Vineyards ha obert de nou al públic el passat 1 de juny.

La nova obertura, permetrà començar a rebre autocaravanistes que vinguin a gaudir de Sant Quintí de Mediona i el Penedès, i contribueixin a la reactivació de l'activitat local, visites, comerç i altres activitats.

El turisme en autocaravana, es considera un dels més segurs i dels que s’activaran més aviat, de fet molts del municipis ja han rebut peticions per fer ús de les àrees tan bon punt es va saber que la destinació passava a fase 1.

El Consorci i els municipis han treballat de manera coordinada per obrir les àrees i definir conjuntament un seguit de mesures unificades que inicialment contempla fins a nou avís, tancar la zona comú de taules de pícnic, en algunes àrees reduir el nombre de places, mantenir la zona d’aigua i buidat oberta i planificar mesures de neteja de l'espai un cop al dia.

Es demana als usuaris que també actuin amb responsabilitat,  respectin i prenguin les mesures i distàncies de seguretat a l'àrea, amb la resta d'usuaris i també amb la població local i serveis. Totes aquestes condicions i recomanacions s’indicarà a través de cartells a les pròpies àrees, i en el web wwww.enoturismepenedes.cat

Darrera actualització: 04.09.2020 | 13:36