L'Ajuntament informa de la necessitat de netejar les parcel·les per evitar risc d'incendis i plagues.

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 00:00
Es recorda a les persones propietàries de parcel·les la seva obligació de mantenir-les sempre netes.

L'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha emès un ban per informar i recordar a totes les persones propietàries de parcel·les, la seva obligació de mantenir-les sempre netes i garantir les condicions de seguretat, salubritat i ornament públic adients.

La legislació vigent estableix que s'han de retirar les males herbes, les escombraries i els residus. Les parcel·les s'han de mantenir lliures de vegetació seca, per tal d'evitar el perill d'incendi, fet especialment perillós en temporada d'alt risc d'incendi.

A més, el mal estat d'aquestes pot suposar la proliferació d'animals com rates o serps i causar molèsties als veïns per males olors o plagues d'insectes.

D'aquesta manera, es recorda a la ciutadania la necessitat de realitzar neteges periòdiques de les parcel·les, i especialment en aquestes dates de cara a l'estiu i abans de Sant Joan. A partir d'aquestes dates es faran inspeccions per comprovar si s'han realitzat les tasques de neteja per part dels propietaris, i en cas d'incompliment serà objecte de sancions administratives.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 13:36