13ª Campanya 'Compra i Descobreix Catalunya' per donar suport al comerç local

Dijous, 1 de juny de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament impulsa, un any més, aquesta iniciativa organitzada pels 34 municipis adherits a la Xarxa de Barris Antics. Compra al comerç local i aconsegueix la teva butlleta per entrar en el sorteig d'experiències arreu de Catalunya!

Durant el mes de juny, les persones que comprin als 26 establiments adherits a la campanya podran participar en el sorteig de premis que inclouen experiències turístiques, culturals i gastronòmiques als municipis adherits a la campanya. Les activitats que ofereix cada municipi es poden consultar a través del web www.xarxabarris.com.

En total, els comerços de Sant Quintí repartiran fins a 5.000 butlletes en paper que permetran optar a 15 lots de premis. També hi haurà 1 lot de premis per a les persones que participin a través de butlleta electrònica i, com és habitual, es reservarà un últim lot per a un dels establiments adherits a la campanya. El sorteig dels premis es durà a terme el dimecres 12 de juliol a l’Ajuntament.

Sant Quintí convida a conèixer el patrimoni i l’entorn natural de la vila

Sant Quintí de Mediona ofereix als premiats que visitin la població una experiència que permet conèixer el patrimoni i l’entorn natural de la vila, incloent el nucli antic, les Deus i el seu entorn i degustar els plats de la tradicional Cuina Amades, a més de productes locals com els carquinyolis.

Comerços participants

Hi participen els següents establiments: Coviran, Perruqueria Isa, Daro Motor Automoció, Bodega Sant Quintí, Monica Mora Estètica, Colors, Sublim Estilistes, Cafeteria Restaurant Atlante, Restaurant l’Amagat,  Restaurant Gabiretxe, Bar Xamaio, Farmàcia Cerrillo, Forn Pont de Monistrol, Ferreteria Renom, Bar Restaurant El Jardí, Queviures Soler, Multi article, TecnoTelecom, Vivers Coca, Carnisseria Rostisseria Nadal, Les Deus Centre Veterinari, Tallers Sant Quintí, Bar La Pedra, Dr. Jordi Prats Odontòleg, Kezu Producto Vegano i Aire Espai de Benestar.

Darrera actualització: 01.06.2023 | 13:47