III Mostra Gastronòmica

Dimarts, 10 de de juny de 2014 a les 00:00
El passat diumenge 1 de juny es va celebrar la III Mostra Gastronòmica, per primer cop al centre de la vila, al Portal. Aquesta edició va ser un èxit d’afluència, la qual cosa sembla que acaba consolidant...

El passat diumenge 1 de juny es va celebrar la III Mostra Gastronòmica, per primer cop al centre de la vila, al Portal. Aquesta edició va ser un èxit d’afluència, la qual cosa sembla que acaba consolidant aquest esdeveniment cultural i gastronòmic. Més o menys unes 300 persones (un 10 % de les quals vingudes de fora del municipi) van acudir a tastar els plats preparats de manera tradicional catalana, marroquina i, fins i tot, guineana. Aquest any és cert que hi ha hagut menys participació individual, però s’hi han apuntat més entitats locals.
L’esdeveniment, que va durar des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, va estar acompanyat de la música i la gresca dels Grallers de Sant Quintí. En els descansos que es prenien, s’amenitzava la vetllada amb música catalana, marroquina i guineana.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 12:12

Imatges

Els grallers de Sant Quintí