El mercat de Sant Quintí passarà a ser el dissabte

Dijous, 2 d'octubre de 2014 a les 00:00
S’aprova per Ple Municipal el canvi del mercat de Sant Quintí, de dijous passarà a dissabte a principis de 2015.

En el Ple Municipal celebrat el dia 1 d’octubre de 2014 s’hi va aprovar el Reglament de venda no sedentària. Aquest reglament acorda que el mercat setmanal de Sant Quintí passarà a ser el dissabte i que la ubicació serà el centre comercial de la vila: pl. del Sol, pl. dels Avis, carrer Ramon i Cajal i carrer Pi i Margall (o pl. del Portal).


El motiu del canvi és que de l’actual mercat al dijous no se’n treu prou rendiment, cada cop hi ha menys parades i menys gent que hi vagi com a client; a més, dijous al matí la majoria de gent treballa. Si bé és veritat que dissabte al matí ja hi ha el mercat de Vilafranca, la idea no és pas voler fer-li la competència, sinó que es pretén captar la gent de Sant Quintí. Amb el mercat dissabte al matí es pretén revitalitzar la vida econòmica al centre; no només en poden sortir beneficiats els venedors del mercat, sinó que també en poden sortir beneficiats els comerços i les botigues de la vila. Quan els quintinencs surtin a passejar al mercat, ja seran al centre i el més probable és que s’aturin a algun altre establiment i hi consumeixin d’alguna manera.


Cal dir que aquesta aposta de canvi està consensuada amb les associacions de comerç local, les quals hi veuen una oportunitat ja que aquest canvi pot fer que els quintinencs comprin més a Sant Quintí i que vingui gent dels voltants a comprar.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 12:12

Imatges

L'actual mercat de Sant Quintí El mercat