Campanya Molt per Descobrir, Molt per Oferir

Dimarts, 27 de de maig de 2014 a les 00:00
L'Ajuntament i la Unió de Botiguers i Comerciant de Sant Quintí fan que la vila entri a la campanya dels Barris Antics: Molt per Descobrir, Molt per Oferir

El Pla de Barris Intervenció Integral Centre Vila i El Vilet de Sant Quintí de Mediona treballa per fomentar la dinamització del comerç local. Una mostra d’això és l’adhesió d’aquest municipi, amb la participació de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sant Quintí de Mediona (UBIC), a la 4a campanya Barris Antics: Molt per Descobrir, Molt per Oferir, la qual pretén dinamitzar el comerç local dels municipis que tenen Plans de Barris amb barris antics (com Sant Quintí de Mediona), i, també, facilitar un flux de visitants d’uns municipis a uns altres —dels que hi són adherits—, la qual cosa també pot representar un ajut més per al comerç local.


Aquesta campanya, que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, es durà a terme conjuntament a 23 municipis: Besalú, el Vendrell, la Bisbal d’Empordà, la Selva del Camp, Lleida, Vic, Sant Feliu de Codines, Solsona, Torelló, Tortosa, Centelles, Manlleu, Sant Pere de Torelló, Vilanova del Camí, etc. En total, vint-i-tres barris antics que tenen, com Sant Quintí, en marxa un Pla de Barris. Aquesta és la quarta experiència de treball conjunt entre municipis de les quatre províncies catalanes.


La idea de la campanya va sorgir del grup de treball de comerç, de la subxarxa de nuclis antics de barris amb projectes, constituït amb l’objectiu de compartir estratègies i accions per abordar reptes conjunts.


La campanya consisteix en què, durant el període del 2 al 22 de juny de 2014, les persones que consumeixin als establiments adherits de Sant Quintí de Mediona que tinguin el cartell identificatiu de la campanya, optaran al sorteig de dos premis: un premi comú, que consta de productes típics i de serveis cedits per cadascun dels barris participants; i un premi local, compost pels productes que els diferents comerciants del municipi han aportat.


Posteriorment, el dia 23 de juny es realitzarà el sorteig del premi comú, del premi local i, també, del premi pel comerciant que ha donat el premi comú a Sant Quintí de Mediona.


Visitar Sant Quintí de Mediona, Les Deus i el seu casc antic sempre és un plaer, però ara, a més, hi ha l’estímul afegit del dos premis que, en els temps que corren, de ben segur aniran molt bé a la persona guanyadora. Esperem a tothom que ens vulgui visitar.

Darrera actualització: 04.09.2020 | 12:12