La Quintinada

Dissabte, 2 de juny de 2018 de 20.30 h a 23.59 h

 

La Quintinada gastronòmica és una mostra de gastronomia popular i tradicional que té lloc el dissabte vespre - nit en el marc del Campus Joan Amades. Així, juntament amb la Quintinada folklòrica i la Quintinada musical, els assistents poden resseguir els diferents àmbits de la cultura popular i tradicional: els balls, la música i al cuina.

PROGRAMA

Quintinada folklòrica | Pl. de l'Església de 20.30h - 21.00h | Els balls populars de Sant Quintí  fa una petita cercavila que recorrerà diverses places i carrers del centre de la vila. Els balls populars de Snt Quintí estan declarats, dins de la Festa Major de Sant Quintí, com a Patrimoni Festiu de Catalunya pe la Generalitat de Catalunya. Hi haurà, entre d'altres, els Diables de Sant Quintí o els Bastoners de Sant Quintí reconeguts balls centenaris.

Quintinada gastronòmica | Poliesportiu municipal de 21.00h a 23.30h

Quintinada musical | Poliesportiu municipal de 23.00 a 00.00h | En acabat de la Quintinada gastronòmica, quan tothom hagi sopat, començarà el conscert de música tradicional que ja és habitual en el Campus Joan Amades, on han passat artistes de la talla de Jaume Arnella, el Pont d'Arcalís o el Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. Enguany tindrem el grup Els Cosins del Sac.

 

 

 

Quin cost té:

5€ el tiquet (inclou 3 tastos i copa commemorativa) Es poden adquirir anticipadament a l'Ajuntament a partir de dilluns 28 de maig i fins divendres 1 de juny en horari d'atenció a la ciutadà.

Adreça:

Sant Quintí de Mediona, diversos espais de la vila

Darrera actualització: 10.05.2018 | 11:55