Sol·licitud de participació en processos selectius

Aquest tràmit permet presentar la sol·licitud per a proves de selecció de personal que convoca l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona.

En el supòsit d'estar interessat/da a participar en un procés de selecció de personal,  recomanem que, en primer lloc, es llegeixi amb atenció les bases de la convocatòria i, en cas de dubte, es posis en contacte amb l'Àrea de Règim Intern de l'Ajuntament perquè et resolguin les qüestions que se’t puguin plantejar.

Quan es dóna resposta:

Per poder participar en les proves selectives de personal, els interessats i interessades han de comprovar que compleixen els requisits i condicions establertes en les bases de la convocatòria i tenir en compte els terminis establerts.

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona interessada, que reuneixi els requisits exigits en les bases de la convocatòria a la qual es vol participar.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    Cal presentar el formulari emplenat al Punt d'informació de l'Ajuntament, situat a la Plaça de l'Eslgèsia, 4. (Horari: de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 hores i dimecres de 17 h a 20 h).

Punt d'Informació

Plaça de l'Esglesia, 4 - 08777 Sant Quintí de Mediona - Barcelona
Telèfon: 938 99 80 28
Fax: 93 899 84 00
Adreça electrònica: st.quinti@diba.cat
Horari:  
de dilluns a divendres de 9h a 13h i dimecres de 5h a 8h de la tarda
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 04.05.2022 | 10:55