INSCRIPCIÓ. Escola Esportiva Municipal - Curs 2023/2024

  • INICI ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL: Dilluns 2 d'octubre de 2023.

  • FINALITZACIÓ INSCRIPCIÓ: Divendres 30 de setembre de 2023.

L'Escola Esportiva Municipal de Sant Quintí de Mediona ofereix activitats adaptades a cada etapa de creixement dels infants i al foment de la vida activa dels adults, essent un eix activador de les relacions de grup i la promoció d’hàbits saludables.

L’Escola educa, a través de l’esport, per assolir un desenvolupament integral dels alumnes/esportistes en l’aprenentatge de les habilitats motrius (equilibri, ritme, coordinacions i adquisició d’hàbits esportius); i treballa aspectes tècnics i tàctics dels diferents esports a través del treball en equip i les diferents situacions de joc.

L’objectiu és que al final del programa l’alumne/esportista hagi reforçat el seu desenvolupament tant en l’àmbit motriu i cognitiu com afectiu (actituds, valors i normes), en funció de les pròpies capacitats, per tal de gaudir de l’activitat físico-esportiva.

Activitats esportives 2023

Psicomotricitat: Continuarà sent la benvinguda per als més petits, en aquesta activitat aprendran a moure el cos de manera lúdica i divertida a través de jocs i circuits d'habilitats.

Dansa: amb quatre grups diferenciats per edats, treballarà diferents tipus de dansa durant tot el curs i prepararà una exhibició per final de curs. També s’ofereix la possibilitat de participar en l’activitat de musical, que combinarà el teatre, música i dansa i comptarà amb la preparació d’un musical que es presentarà a final de curs.

Patinatge: compta amb quatre grups disponibles diferenciats per edats. El grup de Patinatge Show participarà en competicions i trobades enguany durant tot el curs. A més, els grups de tecnificació també participaran en les jornades JESPE de final de curs.

Bàsquet: es continúen ofertant els equips de benjamí i aleví. A més d’aprendre i gaudir de l’esport, també es participarà a la lliga del JESPE durant el curs.

Vòlei: compta amb tres grups, com a novetat s’ofereix el vòlei aleví (5è i 6è de primària) on es treballarà iniciació al vòlei. A més de treballar la tecnificació d’aquest esport, també es participarà en les lligues del JESPE durant el curs.

Gimnàstica de manteniment: totes les dones i homes d’edat adulta podran continuar mantenint-se en forma a través de les activitats de pilates, hipopressius i esport adaptat.

 

Quin cost té:

60 € per cada hora d'activitat (tot el curs).

Cal aportar:

  • Targeta del CatSalut de l'esportista

    Nom de fitxer a adjuntar:

  • Justificant de l'ingrés bancari

    Compte corrent bancari: ES24 0182 6035 4502 0002 0293
    Nom de fitxer:

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 13.09.2023 | 12:55