Incidències TDT pel desplegament de 4G i 5G en banda

Dilluns, 11 de d’abril de 2022 a les 00:00

Les empreses operadores de mòbil estan oferint serveis de 4G i 5G, unes noves tecnologies que permeten assolir connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i aconseguir majors nivells de penetració geogràfica, en particular a les zones rurals. Els serveis mòbils 4G i 5G utilitzen la freqüència de 700 i 800 MHz, que abans utilitzava la televisió digital terrestre (TDT), per la qual cosa pot ocórrer que el senyal de TV es vegi afectat per interferències.

Llega 700 és  l’empresa escollida pels operadors mòbils per solucionar qualsevol mena d’afectació que es pugui produir als usuaris i usuàries de la TDT motivada per les emissions de la tecnologia 4G i 5G per a assegurar la continuïtat del servei de TV.

Si teniu cap problema per visualitzar els canals de la TDT, poseu-vos en contacte amb l'assistència gratuïta de Llega 700:

  • Número d'atenció gratuït per a la ciutadania: T. 900 833 999
  • També podeu consultar la pàgina web a l'enllaç llega700.es

Un cop notificada l'afectació, un tècnic qualificat es desplaçarà al lloc on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a realitzar tasques de condicionament necessàries per solucionar-ho. Tot això sense cap cost.

Darrera actualització: 14.04.2022 | 13:47