Sant Jordi 2022

Programació especial diada de Sant Jordi

La setmana de Sant Jordi arriba a Sant Quintí de Mediona amb tot un seguit d’activitats. La gran majoria d'actes se celebraran a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret.

Així, la setmana començarà aquest dimecres 20 d’abril a les 11 del matí amb la presentació del llibre Semiidèntics de l'autora quintinenca Muriel Villanueva dins el Club de lectura SQM de la biblioteca. L’endemà dijous 21 d’abril a les 7 de la tarda hi haurà la presentació del novel·la Salem de l'autora quintinenca Paula Nadal a la biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret.

El dia següent, revetlla de la diada de Sant Jordi a la biblioteca municipal. A partir de les 10 del matí fins la 1 del migdia, al pati de la biblioteca, venda de llibres de segona mà. Després, per la tarda, a 2/4 de 6 de la tarda, tindrà lloc l’espectacle infantil Una carretada de contes de la Llegenda de Sant Jordi , a càrrec de Guilla Teatre. Tot seguit, a les 7 de la tarda, recital de poesia Bombolles de poesia a càrrec del poeta riudebitllenc Dionís Lluch i el pianista Xavier Sabaté.

El proper acte es realitzarà diumenge 24 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda amb la projecció de la pel·lícula infantil "Bon dia, món!" dins la programació de cinema Infantil Cinexic. Es poden comprar les entrades al web www.entradium.com.

Divendres 29 a les 7 de la tarda tindrà lloc la xerrada "L’extraordinària vida de Felip Bauçà i Canyes”, geògraf i cartògraf de de la Il·lustració a càrrec de l'historiador Xavier Argemí.

Com cada any a Sant Quintí el dissabte 23 d'abril hi haurà parades al carrer de llibres i roses.

 

Novetats de la biblioteca

Per Sant Jordi hi ha qui descobreix autors, qui s’enamora de llibres i qui s’emociona amb una història. Aquí trobaràs les novetats de la Biblioteca municipal Joan Sardà i Lloret:  Biblioteca virtual

31è Concurs de conte i poesia Sant Jordi 2022

AGENDA D'ACTES

Compreu roses i llibres a les botigues de la Vila!

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 19.04.2022 | 11:14
Darrera actualització: 19.04.2022 | 11:14