Un cava elaborat a Sant Quintí és reconegut com el millor del món

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00

El Can Sala 2008 guanya el Global Sparkling Masters 2020

La prestigiosa revista The Drinks Business ha reconegut com a millor cava del món Can Sala 2008, que s’elabora a la masia del mateix nom del carrer Ponent de Sant Quintí de Mediona per la família Ferrer. Can Sala 2008 és un cava de paratge qualificat amb un envelliment de 12 anys i amb una producció inferior a les 20.000 ampolles. El cava s'elabora a partir de les varietats xarel·lo i parellada, el raïm es cull a mà i s'utilitza la mateixa premsa de fusta de fa més de 125 anys.  

El producte ha estat reconegut pel jurat amb gairebé 100 punts i n’han valorat especialment la magnífica efervescència de textura cremosa amb capes de sabor, des de poma verda fins a ratlladura de llimona i nectarina madura i nous torrades, amb una refrescant sensació seca final, aixecada per una acidesa picant amb gust de fines pells de cítrics. 

Aquest guardó és reconeixement a la feina ben fet de l'empresa elaboradora, al sector vitivinícola del Penedès i a la vila de Sant Quintí de Mediona.

Darrera actualització: 19.08.2020 | 14:30