S'obre l’àrea d'autocaravanes de Sant Quintí de Mediona

Dimecres, 21 d'agost de 2019 a les 00:00

L’àrea d’autocaravanes té una capacitat per 4 vehicles i està dotada de zona de pícnic.

Ja s’ha obert al públic la nova àrea d'autocaravanes de la vila, situada just al costat del pavelló municipal, sobre el camí de les Deus. Durant les darreres setmanes l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona i el Consorci de Promoció Turística del Penedès han realitzat obres de condicionament del terreny,  millora de la zona per a l'accés dels autocaravanistes, canalitzacions d’aigua i clavegueram, i instal·lació de mobiliari urbà.

També hi haurà zona arbrada, tot i que se n'ha postposat la plantada al mes de novembre, període molt més propici i amb temperatures més adequades perquè els arbres creixin i prosperin bé.

L'àrea té capacitat per quatre vehicles d'aquestes característiques i compta amb una font d'aigua potable i un punt pel buidatge d'aigües grises i negres, dues taules de pícnic amb els seus corresponents bancs i papereres. Cada plaça s'ha senyalitzat amb travesses de fusta. L'àrea és d'ús exclusiu per a autocaravanes, amb estada màxima de 48h i no es faran reserves de places. La tarifa és gratuïta.

Aquest és un projecte impulsat pel  Consorci de Promoció Turística del Penedès, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, en que participen 12 municipis més de la comarca, i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Totes les Àrees de descans segueix una mateixa línia d’actuació, dotant a tots els espais d'una imatge i serveis unificats, sota el lema “RV Areas Penedès Sites & Vineyards”.

L’àrea de Sant Quintí de Mediona estarà oberta 365 dies a prop de la zona urbana amb restaurants, botigues i d'altres atractius turístics, a més de gaudir de la natura a través de Les Deus i el camí del riu.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 11:02