S'obre el període per presentar ofertes de licitació del bar-restaurant "El Jardí"

Dimecres, 11 de desembre de 2019 a les 00:00

El termini per presentar ofertes serà fins el dia 24 de desembre.

L’arrendament del bar restaurant El Jardí entra a concurs públic. L’establiment, situat al carrer de Pi i Margall, surt a licitació per un lloguer mensual de 400 euros (+IVA), per tal de facilitar encara més l'interès social del local. El contracte serà per a 5 anys, prorrogable un màxim de 4 anys més.

Els interessats hauran de presentar un projecte d’organització, funcionament i dinamització en el qual es valorarà els recursos materials i humans, inversions previstes, així com el programa culinari i activitats previstes. També es valorarà la flexibilitat horària per ampliar al màxim la possibilitat per tal que el jovent tingui un espai d'oci. La valoració anirà a càrrec d'un comitè d'experts del món de la restauració i el turisme de la comarca. Un dels requisits indispensables de l'arrendatari és posseir el carnet de manipulació d'aliments.

Els espais i instal·lacions objecte d’arrendament podran ser inspeccionats per qualsevol licitador/a durant el termini de presentació de proposicions. Caldrà concertar cita prèvia a l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona.

Per a més informació es pot consultar el Perfil del Contractant o bé, presencialment al Punt d’informació de l’Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 9 h a 13 h i els dimecres també de 17 a 20 h, o també telefonant al 93 899 80 28.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 13:41