Lliurament dels premis de la campanya comercial “Barris antics, compra i guanya”

Dissabte, 27 de juliol de 2019 a les 00:00

La campanya ja té quatre guanyadors, escollits per sorteig.

Per sisè any consecutiu Sant Quintí de Mediona ha participat en la Campanya de foment i suport al comerç local “Barris antics, compra i guanya”, que enguany ha celebrat ja la seva 9ª edició a nivell de Catalunya, i que ha comptat amb el recolzament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.


Aquesta campanya, que persegueix el foment del comerç de barri i de proximitat, ha comptat amb la participació de 30 municipis en el qual els premis que ofereixen son packs turístics al municipi, restauració, productes típics, etc. a les persones guanyadores sorgides del sorteig de la Campanya que realitza cada municipi. 

En el cas de Sant Quintí, un cop efectuat el sorteig el dia 3 de juliol, les persones guanyadores, a més d’un dels comerços participants. Els quatre guanyadors del sorteig són els següents: Rosa M. (butlleta segellada a la perruqueria Isa), Estelita E. (butlleta del bar restaurant Gabiretxe), Neus M. (Rostisseria Nadal) i Carles E. (butlleta segellada a Espai Leiva). I el premi comerciant ha estat per Rostisseria Nadal. L’enhorabona!

Darrera actualització: 11.04.2020 | 11:04