Les panderetes celebren els seus 50 aniversari

Dilluns, 8 de juliol de 2019 a les 00:00

Per celebrar l'aniversari han organitzat una sèrie d'actes pel dissabte 13 de juliol.

El ball de les panderetes es va crear l’any 1969, quan una mestra de l’escola va ensenyar aquest ball a les nenes. La iniciativa va tenir tant d’èxit que es va decidir incloure’ls dins del seguici festiu de la Festa Major. Aleshores, però, només ballaven nenes petites, i no va ser fins a l’any 2004 quan es va fer la colla gran de les Panderetes, amb noies de més de 17 anys.

Després de 50 anys el ball de les panderetes segueix actiu, i per això la colla ha organitzat una sèrie d'actes pel dissabte 13 de juliol. A 2/4 de 6 de la tarda a la carretera inici de la cercavila fins a la plaça de l'Església. Hi participen la colla de les panderetes de Vilafranca del Penedès i el ball de les panderetes de Sant Pere de Ribes, encapçalant la cercavila per la colla petita actual i el grup d'antigues balladores.

Tot seguit, a la plaça de l'Església, les actuacions folklòriques a càrrec de les diferents colles participants. Seguidament, han organitzat un sopar popular al pavelló esportiu. El menú que han preparat és aperitiu, paella, postres, beguda i cafè per 12,50 € els adults i 8 € els infants. Les persones interessades poden comprar els tiquets al bar Gabiretxe.I en acabar el sopar, festa amb els DJ PD Carquis.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 11:12