L'Ajuntament lliura les targetes moneder per a l'alumnat amb ajuts de menjador

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Entre ahir i avui dimarts, l'Ajuntament de Sant Quintí de Mediona ha repartit les targetes moneder a les famílies amb els ajuts de menjador.

La Generalitat de Catalunya, a través dels departaments de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació, ha habilitat targetes de prepagament per a tot a l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudeix de beques de menjador, que asseguren als infants més vulnerables que puguin fer àpats en condicions. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquests ajuts en forma de targetes monede mentre els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel COVID-19.

Al nostre municipi tenim 40 alumnes amb beca de menjador, per la qual cosa des de l'Ajuntament s'han fet arribar les targetes a les famílies als seus domicilis per evitar d’aquesta manera que les famílies hagin de sortir de casa.

Cada targeta està carregada amb un import de 40€ i s’han de fer servir exclusivament per a compres en establiments d’alimentació. No cal fer cap operativa prèvia per activar-les. Les targetes es podran recarregar en cas que les mesures de tancament de les escoles es perllonguin més enllà del període inicial. En aquest cas, la recàrrega es farà automàticament per part de la Generalitat, per la qual cosa les famílies han de conservar la targeta.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 10:04