Els guanyadors del premis "Barris antics" visiten Sant Quintí de Mediona

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 17:24

Un any més, Sant Quintí de Mediona participa a la 9ª Campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”,

Per cinquè any consecutiu Sant Quintí de Mediona ha participat en la Campanya de foment i suport al comerç local “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que enguany ha celebrat ja la seva 9ª edició a nivell del país, i que compta amb el recolzament del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Així, els guanyadors dels 30 municipis participants a la campanya, trenta quatre persones en total, varen poder gaudir del premi que va oferir Sant Quintí de Mediona el passat dissabte 19 d'octubre. Els visitants van gaudir d’una visita guiada pel nucli i altres punts d’interès, tot resseguint els tòtems de senyalització patrimonial instal·lats, i fins a l’espai natural de Les Deus, on van poder endinsar-se a les grutes i efectuar d’activitats d'aventura. La visita guiada va anar a càrrec de l’historiador local Xavier Argemí.

A les persones guanyadores se’ls va obsequiar amb productes i publacions locals, i, per finalitzar, se’ls va oferir un dinar, enguany al Bar-Restaurant Atlante, on van poder degustar els magnífics plats de la “Cuina Amades”, i en quin dinar van aportar també productes els productors i elaboradors locals (Celler Vinya Escudé, ratafia de la Bodega Sant Quintí, Carquinyolis Escalfet, Carquinyolis Sant Quintí, figures de pa del Forn de Monistrol i, la col·laboració de Can Sala - Freixenet)

Darrera actualització: 15.03.2020 | 21:27