El proper diumenge 14 de juliol Sant Quintí es mullarà per l’esclerosi múltiple a la Piscina Municipal el Jardí

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquesta iniciativa solidària, pretén recollir fons per a la investigació de l’esclerosi múltiple

Arreu del país hi ha moltes poblacions que, com Sant Quintí, participen en la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, i un total de 600 piscines seran l’escenari d’aquest projecte, que consisteix en fer piscines solidàries. Tots els diners recaptats en la venda de material i en els donatius per la campanya van destinats a la investigació. Aquesta iniciativa està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Per col·laborar amb la campanya es poden fer donatius a les mateixes piscines on es fan activitats, i també s’hi podran comprar productes del Mulla’t, els beneficis dels quals també aniran destinats a aquesta campanya. Entre els productes hi ha pilotes de piscina, tovalloles, samarretes, llibretes, etc. 

La campanya, a part de la venda de productes, consisteix en què els voluntaris facin piscines. Cada voluntari apunta els metres totals que ha fet en piscines i la quantitat de metres totals esdevindrà una donació a la campanya. Aquesta donació va a càrrec d’empreses solidàries del país. A la Piscina Municipal el Jardí s’habilitarà un carril perquè qui vulgui pugui fer piscines per a la Campanya.

Darrera actualització: 11.04.2020 | 11:10