Darrera hora de les mesures preses a Sant Quintí de Mediona per contenir el coronavirus

Dijous, 12 de març de 2020 a les 14:04

L’Ajuntament suspèn les activitats i tanca equipaments i espais municipals.

Seguint les mesures i recomanacions anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, atenent indicacions del departament de Salut, per combatre l’expansió del Covid – 19 (Coronavirus), l’Ajuntament adopta les següents mesures:

Mesura 1. Tancament dels següents equipaments i espais municipals amb les conseqüents activitats que s’hi desenvolupen:

- Casal de la Gent Gran Joan Amades
- Poliesportiu municipal
- Camp de Futbol municipal
- Biblioteca municipal Joan Sardà
- Escoles de Baix (a excepció de l’entrega dels lots de Càritas de demà divendres)
- Centre cívic El Jardí

Mesura 2. Suspensió de totes les activitats i actes organitzats per l’Ajuntament durant els propers 15 dies, entre ells:
- Activitats esportives
- Activitats extraescolars
- Mercat setmanal dels dissabtes
- Escola de Música Mossèn Pla

Mesura 3. Recomanació a les famílies que s’abstinguin de portar els usuaris als següents equipaments i espais municipals a partir d’avui a les 15 hores: Llar d’infants municipal El Cigronet, que a partir de divendres dia 13 de març també romandrà tancada durant 15 dies.

Mesura 4. Recomanació a les entitats culturals del municipi que suspenguin les activitats de concurrència pública i, en el cas de que no sigui possible la seva suspensió, limitar l’assistència a un terç de l’aforament.

Mesura 5. L’Ajuntament continuarà la seva activitat ordinària amb l’excepció de l’atenció al ciutadà, que es limitarà a comunicacions telefòniques i telemàtiques. A més a més, totes les visites i reunions programades amb els tècnics de la casa queden ajornades fins a nou avís. Això no obstant, l’Ajuntament estarà preparat per atendre les urgències de la seva competència que es puguin produir.

Mesura 6. Demanar prudència i responsabilitat a la població així com seguir les indicacions i consells de les autoritats sanitàries.

Darrera actualització: 15.03.2020 | 20:18