Obres de millora del Polígon Industrial: fase de treballs al ferm

Dilluns, 12 d'octubre de 2020 a les 00:00

Per tal de causar els mínims trastorns en l'activitat del Polígon, s'ha programat els treballs relacionats amb la pavimentació dels vials del polígon pel cap de setmana del 16 al 18 d’octubre.

Els treballs de fresat i pavimentant es poden efectuar de manera concentrada aquests dies (del 16 al 18 d’octubre), garantint la qualitat dels treballs, però és indispensable que no hi hagi cap vehicle a l’àmbit d’actuació de dits treballs. Per això, per garantir que les obres s’executen en el temps previst, el divendres 16 d’octubre, a partir de les 15 hores, no pot quedar cap vehicle al polígon situat a la dreta de la carretera C244, sentit Nord, ni tampoc en podrà entrar o sortir cap fins dilluns a primera hora.

Provisionalment, i durant aquests tres dies, es demana que els vehicles s’aparquin a l’estacionament del polígon del marge esquerra de la carretera, sentit Nord,  (davant BCN Peptides i GP Pharm). A aquests efectes s’habilitaran passos segurs perquè els treballadors puguin arribar caminant de manera segura als seus llocs de treball.

Dilluns 19 d’octubre, a les 6 del matí, el polígon tornarà a ser plenament practicable amb les obres de del ferm refet efectuades.

Darrera actualització: 10.01.2021 | 13:31